CAPACITATEA DE SERVIRE:
-salon cu șemineu si 40 locuri la mese
-foișor( capacitate de 30 de locuri ) cu grătar in aer liber, sobă cu plita si cuptor – pentru servirea mesei in stil tradițional.
-terasă acoperită cu 24 locuri (la baza clădirii ce găzduiește sala de ședință) rustic amenajată și potrivită pentru servirea mese pe timp călduros.
Pentru păstrarea intimității, serviciul de servire a mesei se adresează doar oaspeților cazați în pensiune. Nu există un meniu a-la-carte dar vă asigurăm că pe toată perioada șederii veți degusta toate <bunătățile>noastre pe care la știm găti.
Meniul casei este specific bucovinean, din ingrediente ecologice, obținute în gospodăria proprie sau cele ale localnicilor :
- ciorbă de hribi sau gălbiori dreasă cu smântână dulce
- <zamă> de găină
- ciorbă rădăuțeană
- ciorba de afumătură
- ciorbă de vițel cu tăiței de casă
- platou cu brânzeturi, slăninuță ,legume sau murături în funcție de sezon și specialități din carne – preparate în casă
- sărmăluțe în foi de varză sau viță
- hribi cu smântână și mămăliguță
- păstrăv cu smântână și hribi
- răcituri de porc cu hrean
- fasole cu costiță și cârnați
- păstrăvi în cobză
- mămăliguță cu brânză și smântână
- ciulama de pui de casă
- vițel cu smântână și busuioc sau carne de vițel la tavă
- salată și zacuscă de hribi , ghebe sau râșcovi
- papanași cu dulceață și smântână proaspătă
- clătite cu brânză de vaci sau dulcețuri de casă (afine, zmeură de pădure, cireșe amare, fragi, vișine, caise etc.)
- tocinei și pampuște
- alivancă cu smântână dulce
- piroști cu prune, vișine sau brânză dulce
- cozonac sau < plăcinte poale-n brâu >
- prăjituri de casă
- tort de căpșuni cu frișcă din smântână de casă sau tort cu mere și scorțișoară
- afinată, fragată, zmeurată, vișinată sau vinul casei
- siropuri de brad, zmeură, păpădie, soc, bere de casă (nealcoolică), socată.