CAPACITATEA DE SERVIRE:
-salon cu șemineu si 40 locuri la mese
-foișor( capacitate de 30 de locuri ) cu grătar in aer liber, sobă cu plita si cuptor – pentru servirea mesei in stil tradițional.
-terasă acoperită cu 24 locuri (la baza clădirii ce găzduiește sala de ședință) rustic amenajată și potrivită pentru servirea mese pe timp călduros.
Pentru păstrarea intimității, serviciul de servire a mesei se adresează doar oaspeților cazați în pensiune. Nu există un meniu a-la-carte dar vă asigurăm că pe toată perioada șederii veți degusta toate <bunătățile>noastre pe care la știm găti.
Meniul casei este specific bucovinean, din ingrediente ecologice, obținute în gospodăria proprie sau cele ale localnicilor :

  • ciorbă de hribi sau gălbiori dreasă cu smântână dulce
  • <zamă> de găină
  • ciorbă rădăuțeană
  • ciorba de afumătură
  • ciorbă de vițel cu tăiței de casă
  • platou cu brânzeturi, slăninuță ,legume sau murături în funcție de sezon și specialități din carne – preparate în casă
  • sărmăluțe în foi de varză sau viță
  • hribi cu smântână și mămăliguță
  • păstrăv cu smântână și hribi
  • răcituri de porc cu hrean
  • fasole cu costiță și cârnați
  • păstrăvi în cobză
  • mămăliguță cu brânză și smântână
  • ciulama de pui de casă
  • vițel cu smântână și busuioc sau carne de vițel la tavă
  • salată și zacuscă de hribi , ghebe sau râșcovi
  • papanași cu dulceață și smântână proaspătă
  • clătite cu brânză de vaci sau dulcețuri de casă (afine, zmeură de pădure, cireșe amare, fragi, vișine, caise etc.)
  • tocinei și pampuște 
  • alivancă cu smântână dulce
  • piroști cu prune, vișine sau brânză dulce
  • cozonac sau < plăcinte poale-n brâu >
  • prăjituri de casă
  • tort de căpșuni cu frișcă din smântână de casă sau tort cu mere și scorțișoară
  • afinată, fragată, zmeurată, vișinată sau vinul casei
  • siropuri de brad, zmeură, păpădie, soc, bere de casă (nealcoolică), socată.