Noutăți la Casa Călin / Oferte speciale

Localizare


Ne străduim să vă facem șederea cât mai confortabilă.

Continuând ideea de îmbunătățire permanentă a condițiilor și serviciilor oferite turiștilor noștri, la Casa Călin a fost instalat un hot-spot wireless, cu acces gratuit atât în restaurantul pensiunii, cât și în camerele acesteia.

Astfel, orice turist care posedă un laptop sau un alt dispozitiv wireless, va putea beneficia de conexiune Internet de mare viteză, fără a avea nevoie de parole sau alte setări suplimentare. La cerere, personalul Casei vă stă la dispoziție pentru realizarea conexiunii.

Pentru a fi la curent cu noutățile care apar mereu la CASA CĂLIN, aveți la dispoziție abonarea la Newsletter-ul nostru lunar, prin completarea adresei dv. de mail si click pe butonul abonare

*camp obligatoriu

Tot în cadrul acestei secțiuni veți găsi în permanență ofertele speciale de la Casa Călin, apărute cu ocazia diverselor evenimente de pe parcursul anului. Vă sugerăm să reveniți regulat pe această pagină, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și oferte ale pensiunii noastre.

Oferta Specială: Pastele în Bucovina - pachet cu 3 nopti cazare

Oferta Specială: Pastele în Bucovina - pachet cu 4 nopti cazare

Oferta Specială: "Masă câmpenească cu taraf"

Program / Oferta de sezon: Acasă în Bucovina

Vama, Bucovina

(Foarte) scurt istoric al comunei Vama

Daca admitem existenţa Ocolului Câmpulungului (Moldovenesc) cu mult timp înaintea întemeierii statului Ţara Româneasca - Moldova, atunci satul şi comuna Vama care a facut parte din acea formaţiune politică prestatala intra în categoria satelor vechi şi foarte vechi din spaţiul etnic românesc, deşi documentar este atestat în timpul domniei lui Alexandru cel Bun (1400-1432), la 1409, când Vama de la râul Moldoviţa este dăruită Mănăstirii Moldoviţa (Vatra Moldoviţei), ctitorie a ilustrului domnitor din 1401.

Citeşte mai mult >