Servirea mesei

CAPACITATEA DE SERVIRE:
-salon cu șemineu si 40 locuri la mese
-foisor( capacitate de 30 de locuri ) cu gratar in aer liber, soba cu plita si cuptor - pentru servirea mesei in stil traditional.
- terasa acoperita cu 24 locuri (la baza cladirii ce gazduieste sala de sedinta) rustic amenajata si potrivita pentru servirea mese pe timp calduros
Pentru pastrarea intimitatii, serviciul de servire a mesei se adreseaza doar oaspetilor cazati in pensiune . Nu exista un meniu a la carte dar va asiguram ca pe toata perioada sederii veti degusta toate < bunatatile >noastre pe care la stim gati.
Meniul casei este specific bucovinean ,din ingrediente ecologice obtinute in gospodaria proprie sau cele ale localnicilor :
- ciorba de hribi sau galbiori dreasa cu smantana dulce
- < zama > de gaina
- ciorba radauteana
- ciorba de afumatura
- ciorba de vitel cu taietei de casa
- platou cu branzeturi, slaninuta ,legume sau muraturi in functie de sezon si specialitati din carne - preparate in casa
- sarmalute in foi de varza sau vita
- hribi cu smântână si mamaliguta
- păstrăv cu smântână si hribi
- racituri de porc cu hrean
- fasole cu costita si carnati
- pastravi in cobza
- mamaliguta cu branza si smantana
- ciulama de pui de casa
- vitel cu smantana si busuioc sau carne de vitel la tava
- salata si zacusca de hribi , ghebe sau rascovi
- papanasi cu dulceata si smantana proaspata
- clătite cu brânză de vaci sau dulcețuri de casă (afine,zmeura de padure,cirese amare, fragi, visine,caise,etc)
- tocinei si < pampuste <
- alivancă cu smantana dulce
- pirosti cu prune ,visine sau branza dulce
- cozonac sau < placinte poale-n brau >
- prajituri de casa
- tort de capsuni cu frisca din smantana de casa sau tort cu mere si scortisoara
- afinata,fragata,zmeurata,visinata sau vinul casei
siropuri de brad, zmeura, papadie, soc, bere de casa (nealcoolica), socata.